.

.

mandag 4. mars 2013

Re-klame: Hurtig fastfood-mat

Bak på Grandiosa-kartongene er Stabburet i det siste blitt nostalgiske og viser hvordan de gamle kartongene så ut fra Grandiosas begynnelse i 1980.
Eller kanskje ikke helt tilbake fra begynnelsen, for i starten hadde nemlig Grandiosa Kjøttdeig i stedet for skinke.


Det å bruke kjøtt som krevdes steking før bruk, ble både kostbart og tidkrevende, så etter få år gikk Grandiosa over til å innhelolde skinke i stedet.


Men det var mye mer lettvint mat man hadde å velge mellom på den tiden.
Så jeg har tatt en tur tilbake for å finne ut hva mer man kunne velge mellom.

1 kommentar:

  1. Hadde forhåpninger om å se et glimt av Grandiosas "rival"(var vel riktignok Stabburet som produserte begge), nemlig Mesterpizza! Hjemme hos oss måtte vi ha begge deler, ble aldri enige om hvilken som var best..

    SvarSlett